Om Beyond Time

Beyond Time erbjuder ett spännande sortiment av trendiga klockor - med fokus på väggklockor och bordsur av hög kvalitet. I vår webbutik finner ni väggklockor och bordsur av välkända tillverkare som exempelvis Mondaine, LEFF amsterdam, AMS, Seiko, NeXtime, PLINT, Strömshaga och Karlsson.

Med egen lagerhållning för merparten av våra klockor kan vi erbjuda bra priser och snabba leveranser - då alla klockor som är beställningsbara i webbutiken kan skickas kort efter lagd order.

Företaget grundades sommaren 2011 av Tommy Pedersen som inledande valde att arbeta med ett mindre sortiment bestående av kombinerade klockor- och tavlor. Det dröjde dock inte många månader innan utbudet utökades med andra varianter av väggklockor - vilket idag också syns på antalet olika kategorier i webbutiken. Under 2016 ändrade företaget bolagsform och webbutiken ägs och drivs nu av TWT Interior AB.

Klockans funktion är inte helt oväntat främst att visa tiden, men idag ses den också i större utsträckning som en viktig inredningsdetalj, vilken kan göra stor skillnad för ditt rum. Väggklockor- och bordsklockor väcker ofta mer intresse än andra delar av inredningen just på grund av dess funktion. För oss är det därför viktigt att lyckas erbjuda klockor där man på ett bra sätt kombinerat form och funktion!

Vi ser gärna att du som kund är med och förbättrar vår butik genom dina synpunkter och önskemål om nya produkter i butiken.

Vi hoppas du får mycket nöje av vår webbutik!

Kontaktinformation:

TWT Interior AB
Bärnstensgatan 14
253 61 Helsingborg

Företaget innehar F-skattsedel och är momsregistrerad.
Organisationsnr: 559042-7802
Momsregistreringsnr/VAT-nr: SE559042780201