Väggklockor - tystgående

Välj mellan 90 olika klockor

Söker du en helt tyst väggklocka - som inte är digital? Då är det ett väggur med svepande sekundvisare som gäller. Dessa klockor tickar inte och är därmed helt ljudlösa. En ljudlös väggklocka är det perfekta tillägget till ditt hem eller kontor. Vår kollektion av ljudlösa väggklockor är eleganta, moderna och effekti...

Söker du en helt tyst väggklocka - som inte är digital? Då är det ett väggur med svepande sekundvisare som gäller. Dessa klockor tickar inte och är därmed helt ljudlösa. En ljudlös väggklocka är det perfekta tillägget till ditt hem eller kontor. Vår kollektion av ljudlösa väggklockor är eleganta, moderna och effektiva, och de ger en exakt tidsangivelse utan att störa din arbets- eller vilotid.
Vi erbjuder ett brett utbud av stilar, färger och storlekar för att passa alla inredningar. Våra klockor kan vara ett elegant och praktisk tillägg till vardagsrummet, sovrummet, köket, kontoret eller vilket rum som helst som behöver en tidsmätning.
En ljudlös väggklocka är också en perfekt present för en vän eller familjemedlem som uppskattar modern design och funktionalitet. Den är också idealisk för en arbetsplats där tystnad och koncentration är viktigt.
Så om du vill ha en elegant och pålitlig klocka som inte stör din vardag, är en ljudlös väggklocka det perfekta valet. Köp en idag och upplev den tysta skönheten av en exakt tidsangivelse!

Visa mindre
Läs mer